€ 12,00
Ticket PLUS
€ 10,00

Wie wordt de opvolger van Sabrina Starke, Ntjam Rosie of Ming's Pretty Heroes? Voor de 'Music Matters Award 2013' gaan we met 10 finalisten op zoek naar DE act die Rotterdam op muzikaal gebied het best vertegenwoordigt.

Toon meer

Tien finalisten strijden deze avond om de felbegeerde Music Matters Award 2013. Alle talenten hebben 6 minuten de tijd om zichzelf op de best mogelijke manier te presenteren. En daarbij maakt het niet uit wat je stijl is, want de Music Matters Award is juist opgezet om verschillende (werelden van) muziekstijlen met elkaar te verbinden. Music Matters en St. Epitome Entertainment zetten Rotterdamse talenten samen op het podium en gaan op zoek naar dé act die Rotterdam op muzikaal gebied het beste vertegenwoordigt. Dat kan hiphop zijn, maar net zo goed klassieke muziek. De ontmoeting tussen verschillende muziekstijlen, artiesten en muziekliefhebbers staat centraal. De hoofdprijs van Music Matters Award is een geldbedrag van € 15.000. Van dat bedrag wordt een pakket samengesteld om de winnaar te begeleiden en te versterken in zijn of haar carrière. Optredens, opnames en coaching behoren tot de mogelijkheden. De winnende artiest is tevens een jaar lang Music Matters Ambassadeur.
Eerdere winnaars waren: Sabrina Starke, Kevin Ferreira da Silva, Ntjam Rosie, Ming (samen met haar band Ming's Pretty Heroes), Rass Motivated en Poliana Vieira. 

De 10 finalisten van dit jaar zijn: O3 feat. Mr. deal, Gita Buhari, Omri Tindal, Ruben Tarmidi, Neda Boin, Tanisha Ribeiro, Maya Christina, Yannick Hiwat Quartet(s), KiT en Kristie Su.

www.musicmatters.nu