Ronny Ormskirk, Ruud Smulders, Imran Moody & Howard Komproe

FATU 010
zo 21 mei 15:15
zo 21 mei
15:15
 • zo 21 mei
  15:15
  Er is een voorverkoopkorting toegepast. De normale prijs is €15,00
  Kleine Zaal

Dope line-up comedyshow op de zondagmiddag. Lachen, hapjes en lekkere beats!

Line-up

 • Ruud Smulders
  Ruud Smulders is een kleinkunstenaar, rapper en televisiepersoonlijkheid. Zijn veelzijdigheid als maker blijkt uit zijn optredens op het podium en op het scherm. Zo had hij de Minuut van Ruud in De Vooravond en kreeg hij wekelijks succes met Ruuds Roast Interview op Comedy Central.
 • Howard Komproe
  Howard is een echte stand-up pionier met een laid-back stijl en een kwajongensachtige attitude. Wie kent hem niet?! Sowieso blaast hij je omver met rake humor. 
 • Ronny Ormskirk
  Begon in 2001 met comedy en is nog steeds onderdeel van DENGBOY. Hij voelt wel dat de tijd is gekomen dat hij ook solo het podium op wil. Hij wil meer spelen! Dengboy gaat door en RONNY is geboren.
 • Imran Moody 
  Zijn leven is éé grote grap. Hij heeft eczeem, is allergisch voor bijna alles en heeft ook nog eens heel veel angsten. Kortom: een goed begin voor comedycarrière! 

Over FATU010
Al ruim 17 jaar lang organiseren Jeffrey Spalburg & DJ Phantom dit stand-up comedyconcept. Daarmee is FATU één van de langstlopende comedyshows in Nederland. Bekende namen als Lebbis, Najib Amhali en Roué Verveer kwam eerder al voorbij. Naast deze grote jongens is er ook plek voor opkomend talent.

Meer informatie over FATU.

Onderdeel van:
Fatu