The best of LIVE

Jorge do Rosario & Friends
vr 7 apr 20:30
vr 7 apr
20:30

Swingende avond met Jorgo do Rosario en zijn muzikale vrienden.

Kom genieten van Jorge do Rosario met zijn spectaculaire Best of Live Concert waar hij samen met zijn muzikale vrienden zijn gehele oeuvre viert. Uiteraard passeren de grote hits de revue en wordt er kort stilgestaan bij zijn levensverhaal. Maar het is ook een eerbetoon aan zijn moeder Joana do Rosário die in 2021 overleed.

Jorge do Rosario is geboren op Kaapverdië en op 15-jarige leeftijd komt hij naar Nederland. Do Rosario komt uit een muzikale familie en al snel ontwikkelt hij zijn passie voor muziek. Hij begint als drummer maar ruilt later zijn drumstokken in voor het keyboard. 
Hij ontwikkelt zijn eigen muzieksound en maakt talloze hits. Artiesten die zijn muziek vertolken zijn bekend in de Kaapverdische muziekscène zoals: Beto Dias, Gil Semedo maar ook de KORA award winning zangeres Suzanna Lubrano.
Bekende nummers van hem zijn: : Susy, Maria Julia, Até um Dia, Djosa, Sem bo nes Mundo en nog veel meer.

In deze show zijn de gastartiesten:
Suzanna Lubrano, Beto Dias, Gil Semedo, Zé Delgado, Ariëtte Furtado en anderen.

De bandleden: 
Manu Soares, Djoy Delgado,  Alvin (Toesten),  Nando Silva, Irineu, Toy Avelino, Kiki Gomes, Zé Pinton (Gitaar), Tati Gomes, Armando Soares (Drums), Roberto Matias, Danilo Tavares (Basgitaar), Nhela Santos (saxofoon), Linette, Marlene (Backing vocals) en uiteraard Jorge do Rosario zelf op keyboard.

Het belooft een onvergetelijke muzikale avond te worden vol entertainment. De presentatie van de show is in handen van Dina Medina en de Komediant Benji. 

Onderdeel van:
Gastprogramma