Vrouwenkoor Mixed Voices

Lustrumconcert
zo 26 mrt 14:00
zo 26 mrt
14:00

Maak een reis door de tijd met het 6-stemmige vrouwenkoor Mixed Voices o.l.v. Ana Mihaljović.

Mixed Voices heeft een zeer gevarieerd en veelzijdig repertoire in allerlei talen. Niet alleen Nederlands en Engels, maar ook Spaans, Iers, Italiaans en Servisch komen voorbij.

Het koor bestaat sinds 1990. Het is een 6-stemmig koor met 27 zeer enthousiaste vrouwen.

De show begint met een oud volkslied en neemt je daarna mee door de tijd. Je kunt genieten van oude volksmuziek uit de Balkan en Ierland, Latin muziek, Engelse ballades, Nederlands cabaret én liedjes uit de hedendaagse pop.

De dirigente is Ana Mihaljović, zij heeft de meeste arrangementen naar een 6-stemmig repertoire gemaakt. Ana studeerde o.a. compositie bij Zoran Eric aan de faculteit Muziek van de Universiteit in Belgrado. Zij won daarna verschillende prijzen op muziekconcoursen in Belgrado, Tokyo en Nederland.

Ook met Mixed Voices heeft zij al verschillende prijzen gewonnen zoals het Gouden Anker. Ook is het koor een aantal jaren geleden uitgeroepen tot beste koor van Zuid-Holland.

Het koor wordt begeleid door 3 topmuzikanten. Op piano, fluit en percussie; Bram en Roel Wevers, beide uit een zeer muzikale familie en op de saxofoon de talentvolle Stan Mitrović.

Volg Mixed Voices op Facebook  of  YouTube

Onderdeel van:
Gastprogramma