Relations (live)

ICAF 2023
wo 29 mrt - do 30 mrt
wo 29 mrt
-
do 30 mrt

Neem deel aan een bijzondere ontmoeting die je via beweging, klank en schoonheid aan elkaar verbindt!

In Relations (live) word je onderdeel van een choreografie in wording. Vanaf het moment dat je de zaal inloopt een startschot gegeven om samen met onbekenden iets compleet nieuws te creëren: een choreografie van relaties. Begeleid door choreograaf Jordy Dik, dansers van Werkplaats Tiuri, Compagnie 21, professionele muzikanten en muziek- en dansstudenten van Codarts Hogeschool voor de Kunsten. 

Over de cast
Theaterwerkplaats Tiuri gelooft dat ieder mens talenten heeft. Het gezelschap werkt in het bijzonder met mensen met andere (cognitieve) mogelijkheden. In hun werkplaats leiden ze hen op en leren ze hen acteren, dansen en bewegen. Compagnie 21 is een professioneel en inclusief dansgezelschap die werken met de door Tiuri opgeleide dansers. Uit hun samenwerking kwamen al enkele mooie voorstellingen voort, waaronder No Bodies en meer recentelijk You And Me And All The Others.

ICAF 2023
Deze voorstelling is onderdeel van het International Community Arts Festival 2023 (ICAF). ICAF is een digitaal platform, een wereldwijd netwerk, en om de drie jaar, een internationaal festival dat ontstaat in Rotterdam, met Theater Zuidplein als een van de locaties. Het festival presenteert community arts organisaties, professionals en praktijken van over de hele wereld. 

Meer informatie over de makers en/of het ICAF.