Zomaar een straat

ICAF 2023
za 1 apr 19:00
za 1 apr
19:00
  • za 1 apr
    19:00
    Kleine Zaal
    uitverkocht

Welkom in onze straat. Zomaar een straat. Een straat zoals zovelen. Iedereen die in deze straat woont heeft een verhaal. Kom binnen en luister.

Zomaar een Straat is een voorstelling gebaseerd op persoonlijke verhalen over het leven in financiële armoede en schulden. Zeven bewoners uit een naamloze straat worstelen, zonder dat ze dat van elkaar weten, met opstapelende rekeningen, schaamte en schuldgevoelens. Over het niet hebben van, het missen van, het wel hebben van en het te weinig hebben van. Over het doorgeven en dragen van verhalen van generatie op generatie. En over het belang erover te spreken.

Eén op de zeven Nederlanders schaamt zich over zijn/haar/hen financiële situatie. Helaas zijn financiële armoede, schulden en kansongelijkheid ook in Rotterdam een erg aanwezig probleem. 

ICAF 2023
Deze voorstelling is onderdeel van het International Community Arts Festival 2023 (ICAF). ICAF is een digitaal platform, een wereldwijd netwerk, en om de drie jaar, een internationaal festival dat ontstaat in Rotterdam, met Theater Zuidplein als een van de locaties. Het festival presenteert community arts organisaties, professionals en praktijken van over de hele wereld. 

Meer informatie over de makers en/of het ICAF.