It takes a child to raise a village

ICAF 2023
za 1 apr 21:00
za 1 apr
21:00
  • za 1 apr
    21:00
    Grote Zaal

'Artistiek leider Guilherme Miotto weet hoe je het ongebruikte talent van kinderen kunt benutten'De Volkskrant 

It Takes A Child to Raise a Village is een energieke performance met dansers, freestyle voetballers, muzikanten en een flinke groep kinderen waarin dans en voetbal samenkomen. De kinderen vormen het middelpunt en wijzen de weg. Met hun speelsheid nemen ze je mee naar een wereld vol verbeelding, beweging en vrijheid. Laat je meevoeren en herontdek ook het kind in jezelf!

Over Corpo Máquina Society
De Corpo Máquina Society uit Tilburg werkt sinds 2017 onder artistieke leiding van de Braziliaanse oprichter en choreograaf Guilherme Miotto. Met oog voor interesses, talenten, vaardigheden en energieën die zich buiten opleidingen en instituten ontwikkelen, brengt Corpo Máquina Society het systeem, de straat en kunst in verbinding met elkaar. In de ruimte tussen deze drie werelden komen hun projecten tot leven. Zintuigen op scherp, voelen, bewegen, kijken.

ICAF 2023
Deze voorstelling is onderdeel van het International Community Arts Festival 2023 (ICAF). ICAF is een digitaal platform, een wereldwijd netwerk, en om de drie jaar, een internationaal festival dat ontstaat in Rotterdam, met Theater Zuidplein als een van de locaties. Het festival presenteert community arts organisaties, professionals en praktijken van over de hele wereld. 

Meer informatie over Corpo Máquina Society en/of het ICAF.