Theater Zuidplein

A Lot of presenteert:

Veerkracht
vr 16 jun 20:30
vr 16 jun
20:30

Vier samen met het koor hun 20-jarig jubileum met een uniek concert.

Kom kijken, kom luisteren en laat je verrassen door de swingende muziek van ‘A lot of …’.

Door de jaren heen heeft het koor mooie muzikale vriendschappen gesloten. Dit concert is niet compleet zonder hier aandacht aan te besteden. Met deze show vieren de zangers en muzikanten ruim 20 jaar gedeelde passie. Zij laten zien en horen hoe muziek verbindt maar vooral tonen ze hun: Veerkracht!

Muziekorganisatie ‘A lot of…’ is ontstaan toen Gerard Treffers en Lianne Speelman hun passie voor muziek uiting wilde geven, ruim 20 jaar zangworkshops, zangweekenden, popkoren, evenementen en muziekprojecten waren het gevolg.

Nu staat het koor met een totaal nieuw concept en programma op het podium om ruim 20 jaar ‘A lot of…’ samen te vieren met een uniek concert. Dit seizoen wordt er in drie projecten hard gewerkt aan divers en nieuw repertoire. Het project Challenge brengt de mooiste popnummers ten gehore, het zangweekendproject neemt je mee naar mooie akoestische uitvoeringen van bekende en minder bekende nummers. En het project Pentatoniek laat je genieten van prachtige vijfstemmige arrangementen.

Koop snel je ticket! De prijs is inclusief een drankje in de pauze.

Meer informatie over A lot of …