Lekker Gezellig

Fabian Franciscus
wo 24 mei 20:30
wo 24 mei
20:30

Fabian verpakt een serieus onderwerp in geestige verhalen over de verwarrende situaties waarin hij soms belandt. Mooi en uiterst grappig inleefcabaret!

Met zijn vriendelijke en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk. Hij probeert te accepteren dat het er niet beter op wordt en alles op de meest verschrikkelijke manier afloopt. 

Of zoals Fabian het zou zeggen: 'Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!'

Meer informatie over Fabian Franciscus.