Theater Zuidplein

Lico Lee

Holland All Stars Night Concert
ma 12 jun 19:00
ma 12 jun
19:00

Chinese voorstelling met zang, dans, live muziek en traditionele Chinese kunst.

Wees welkom bij het zomerse muziekevenement 'Holland Midzomernachtconcert'. Een speciale avond waar muziek en cultuur elkaar ontmoeten in een geweldige show.

Het concert brengt muzikanten en artiesten van over de hele wereld samen. Zij brengen een verscheidenheid aan muziekstijlen, waaronder pop, rock, jazz, klassieke muziek en meer (guzheng, erhu, saxofoon). Kom genieten van prachtige uitvoeringen van verschillende muzikale vormen. Bijvoorbeeld Chinese draken trommels, een live band, Chinese kunst 'veranderend gezicht' en een Nederlands/Chinese ster.

Kom samen de magie van muziek en de gepassioneerde sfeer ervaren.  Beleef een onvergetelijke avond met het Holland Midzomernachtconcert en dompel je onder in de oceaan van muziek. Vier met de artiesten het Drakenbootfestival!

Line-up van de avond:

Lico Lee
Een van de populairste Chinese zangeressen in Nederland. Winnaar van diverse awards. Danst en zingt zowel Chinese opera als popmuziek met een live band.

Laiying Wang
Actrice en zangeres, zingt samen met Lico Lee een duet.

Martin Oei 
De pianist Martin Oei (1996) debuteerde op zijn 16e in het Koninklijk Concertgebouw en heeft sindsdien zijn eigen serie Pianofeesten in het Concertgebouw. Hij studeerde bij de eerste winnaar van het eerste Lisztconcours en kreeg zijn Master cum laude. Hij was zes jaar lang vaste partner van de 66 jaar oudere meesterpianist Daniel Wayenberg en bracht dit jaar zijn vijfde cd uit. Op het concert van 12 juni speelt hij de Fantaisie-Inpromptu van Chopin en een traditioneel Chinees pianowerk: Colorful clouds chase the moon.

Minh-zone Entertainment 
Chinese Dragon Drums in combinatie met spectaculaire dansmoves door High energy Ladies!

Tutea 
De live band van deze avond. Een groep van jonge Aziatische muzikanten die graag hun cultureel erfgoed willen delen met Nederland. De muziek varieert van Aziatisch-traditioneel tot modern. De groep heeft een unieke combinatie van instrumenten samengebracht.

Hongyu Lu
Hongyu Li is een face-changing actrice, een traditionele volkskunst, heel populair in de omgeving van Sichuan, Chongqing, Yunnan and Guizhou.
Sichuan Opera staat bekend om face-changing, wat een centraal onderdeel van de voorstelling is. Tijdens de show zal Hongyu in zeer korte tijd meer dan 10 maskers wisselen.

Overige gasten:
Evgeniy Viktorovich
uit Ukraine.
Haoyu Zhu
Jingxin Xu
Yi Lu