Theater Zuidplein

Codarts Muziektheater

Show and Tell
di 20 jun - wo 21 jun
di 20 jun
-
wo 21 jun

Eigenzinnig en wervelend muziektheater

Show & Tell is een wervelende theatervoorstelling, gemaakt door tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten Codarts Muziektheater in samenwerking met hun docententeam en makers en regisseurs uit een divers werkveld. Tijdens de voorstelling laten de studenten zien dat zij zich ontwikkelen tot veelzijdige vocal performers. 

De thema's die aan bod komen zijn fantasie, verbeelding, verbinding en theatraliteit.

Verwacht een aaneenschakeling van musical- en muziektheatermateriaal, gecombineerd met spelscenes, koorstukken, ensembles en song & dance onder begeleiding van een live band die bestaat uit professionele muzikanten. Dit alles in samenwerking met muziekstudenten van andere Codarts-opleidingen.  

Geniet van de diversiteit van muziektheater en maak kennis met het talent van de toekomst in deze eigentijdse, eigenzinnige en artistiek hoogstaande voorstelling.

Over Codarts Muziektheater
Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus arts, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Om zowel het ambacht, de artisticiteit als de uniciteit van elke student te ontwikkelen ontwikkelde Codarts Muziektheater de integratieleerlijn, waarmee de opleiding zich onderscheidt van andere opleidingen. Muziektheaterstudenten leren de diverse stijlen binnen iedere discipline kennen, en leren deze te onderzoeken en uit te voeren. Daarin is het belangrijk om eigen keuzes te maken en er persoonlijke zeggingskracht aan toe te voegen. Het zorgt ervoor dat onze alumni zich op een eigenzinnige wijze aan het werkveld weten te presenteren.

Credits

Cast 
studenten van Codarts Muziektheater

Creatives
Coach: Fons van Rongen, Wanda Meeuws, Judith Linssen & Hester Schrofer
Eindregie: Ara Halici
Muzikaal leider: Carlo van der Put & Laurens Hoppe
Productieleider: Ida Marie Pettersen
Artistieke supervisie: Leo van der Plas