Theater Zuidplein
Nina Sondagh

No man's land

Girls in woods
wo 4 okt 20:00
wo 4 okt
20:00
  • wo 4 okt
    20:00
    Kleine Zaal
  • Er is een voorverkoopkorting toegepast. De normale ticketprijs is €15,-

De voorstelling No man’s land is een spectaculaire, filmische trip in een urban jungle. Drie jonge vrouwen op het dak van een flatgebouw en één centrale vraag: Kan je ooit echt ontsnappen? 

Drie totaal verschillende jonge vrouwen zijn ontsnapt uit de wereld onder hen. Ze willen niet meer. Niet meer presteren, niet meer perfect zijn, niet meer aanpassen. 

Samen vormen ze een geheim genootschap rondom de legende van een meisje dat jaren geleden op het dak verdween; ze fantaseren een nieuwe wereld; vol gevaarlijke rituelen, radicale eerlijkheid en saamhorigheid. Langzaam neemt de ontsnapping het over van de realiteit. Kunnen ze nog terug? Willen ze nog terug? 

Over Girls in Woods
Girls in Woods maakt theaterproducties. We werken intensief samen met jongeren en verwerken hun visie en verhalen in nieuwe voorstellingen, podcasts en fotoseries. Daarbij zetten wij vrouwelijk perspectief centraal. Girls in Woods vertelt verhalen van nu, vanuit de female gaze, met eigenzinnige personages waarin een jonge generatie zich kan herkennen. De komende jaren bouwen we samen met jongeren aan nieuw repertoire; rijke verhalen vol jonge mensen en hun kijk op de wereld.

Meer informatie over Girls in Woods