Theater Zuidplein
Hans Hordijk

Expeditie Koude Kermis (4+)

Theatergroep Knars
zo 11 feb 14:00
zo 11 feb
14:00

De rondrijdende ijsberen lijken misschien wereldvreemd maar al snel word je meegezogen in hun zoektocht naar een nieuw thuis en ga je van ze houden.

Als je huis is gesmolten, waar moet je dan heen? Voor de Expeditie Koude Kermis zijn de drie dapperste ijsberen van de Noordpool uitgekozen om een nieuwe plek te vinden. In een zelfgemaakte hovercraft trekken ze richting het wilde zuiden. Daar waar de mensen wonen. Zou er nog plek zijn voor een nieuwe ijsberenkolonie?

Deze groep ongelikte ijsberen trekt puffend van de hitte door het land om onze gebruiken onder de loep te nemen. Ze bezoeken, besnuffelen en betasten alles wat ze tegenkomen. Pas op, sta niet in de weg, want de laatste tijd stond er weinig vis op het menu. Hun knorrende magen zien heerlijke, blaffende snackjes op vier poten rond lopen.

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over Theatergroep Knars

Knars speelt met de verwachting van het publiek. Alles kan in van alles veranderen. Een tafelkleed kan  in een gezicht veranderen, dat op haar beurt weer verandert in een bed met een wekker die een pop wakker rinkelt. Met simpele materialen en technieken nemen ze hun publiek mee in een fantasievolle wereld waarin elk medium gelijkwaardig wordt ingezet. Kleine uitvindingen knarsen in de houten en metalen scharnieren.

Meer informatie over Theatergroep Knars.