Theater Zuidplein
Tetsuro Miyazaki

De grote gele graafmachine (4+)

Het Laagland | Sally dansgezelschap maastricht
za 17 feb 14:00
za 17 feb
14:00

Wat is ons aangeleerd en wat zit in onze genen? Welke afspraken maken we met elkaar en werken die ook goed? Lennart Monaster en Stefan Ernst maken een mix van dans en theater waarin alle regels en gewoontes vrolijk door de wc gespoeld worden. 

Welkom onder de motorkap van de grootste krachtpatser van iedere bouwplaats: de grote gele graafmachine. Onderdelen schuiven in elkaar, knallen uit elkaar. Klabam, kaboem en de klus is klaar. Vier goed geoliede onderdelen doen altijd precies wat van een graafmachine wordt verwacht. 

Totdat één deel er ineens anders over denkt. Dit onderdeel wil los. Waarom alleen maar graven en scheppen en nooit springen of steppen? Hoezo is een cementmolen niet om in te slapen? Zou een graafmachine niet kunnen dansen als hij toch al zo soepel beweegt? De onderdelen twijfelen hardop of al die afspraken wel kloppen. Twijfel je mee?

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over Het Laagland | Sally Dansgezelschap Maastricht

Na het succes van Vreemde Eend (de voorstelling én de NPO-serie) brengen SALLY Dansgezelschap Maastricht en Het Laagland opnieuw een aanstekelijke mix van dans en theater. De Grote Gele Graafmachine is een bonte bende voor alle bouwers, brekers, dwarsliggers en meebewegers vanaf 4 jaar.

Meer informatie over Het Laagland.

Meer informatie over Sally Dansgezelschap Maastricht.