Theater Zuidplein
Tetsuro Miyazaki

Danslab on tour #2

Sally Dansgezelschap Maastricht
wo 13 mrt 20:00
wo 13 mrt
20:00

SALLY Dansgezelschap Maastricht brengt opnieuw een aanstekelijke dansvoorstelling met vernieuwende choreografieën van een nieuwe generatie makers. 

DANSLAB on tour #2 bestaat uit een bijzondere mix van dansstukken die zowel de jonge dansontdekkers als de doorgewinterde dansliefhebbers verrassen. Oude bekende Thirza Riphagen wierf succes met haar voorstelling Kubus en Offline in de eerste editie van DANSLAB on tour. Dit jaar is ze er weer bij met een nieuwe choreografie. 

Danstalent Liam Francis presenteert zijn debuutstuk. Hij won de Partner Awards van SALLY, Korzo, Skånes Dansteater én Dansateliers voor de speelse en frisse manier waarop hij uiteenlopende dansvormen samenbrengt. De avond wordt afgesloten met een interactief dansspel in de zaal, waarin je zelf helemaal los kan gaan. 

Alle choreografieën worden ontwikkeld in SALLY’s Danslab, dé werkplaats voor innovatie in hedendaagse dans. In dit danslaboratorium van SALLY Dansgezelschap Maastricht en talentontwikkelaar VIA ZUID zijn aanstormende danskunstenaars op zoek naar nieuwe manieren om met dans en beweging hun verhalen te vertellen. Ze experimenteren met onverwachte combinaties en met uitdagende thema’s in een modern jasje.

Meer informatie over Sally Dansgezelschap Maastricht