Theater Zuidplein
Tetsuro Miyazaki

Danslab on tour #2

Sally Dansgezelschap Maastricht
wo 13 mrt 20:00
wo 13 mrt
20:00

In DANSLAB on tour #2 volgen choreografieën van een nieuwe generatie makers in de hedendaagse dans elkaar in razendsnel tempo op. De wervelende dansvoorstelling bestaat uit een bijzondere mix van dansstukken o.a. gemaakt door Thirza Riphagen.

Thirza Riphagen maakte indruk met haar choreografieën Kubus en Offline tijdens DANSLAB on tour #1 en komt deze editie met een spetterend nieuw stuk. Daarnaast ontdek je als eerste het werk van Liam Francis, de winnaar van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC) SALLY partner award en zal Jennifer Romen opnieuw het Danslab betreden en ons verbazen met haar visuele dansstukken.

Alle choreografieën zijn ontwikkeld in het Danslab, dé werkplaats voor innovatie in hedendaagse dans van SALLY en talentontwikkelaar VIA ZUID.

In dit danslaboratorium is volop geëxperimenteerd met nieuwe dansstijlen, moderne interpretaties, uitdagende thema’s en onverwachte combinaties. Met een explosie van vernieuwende hedendaagse dans tot gevolg.

Ook het publiek wordt opgenomen in het dansexperiment, want het interactieve dansspel uit DANSLAB on tour #1 komt terug! Deze game zet het hele publiek in beweging en de zaal op z’n kop.

Over SALLY Dansgezelschap Maastricht 

Alle choreografieën worden ontwikkeld in SALLY’s Danslab, dé werkplaats voor innovatie in hedendaagse dans. In dit danslaboratorium van SALLY Dansgezelschap Maastricht en talentontwikkelaar VIA ZUID zijn aanstormende danskunstenaars op zoek naar nieuwe manieren om met dans en beweging hun verhalen te vertellen. Ze experimenteren met onverwachte combinaties en met uitdagende thema’s in een modern jasje.

Meer informatie over Sally Dansgezelschap Maastricht