Theater Zuidplein
Studio Monnikenwerk

Muk ziet ze groeien (2+)

De Grote Haay
zo 7 apr 11:00
zo 7 apr
11:00

De lente is begonnen! We zien hoe kleine dieren en planten veranderen. Een kuiken kruipt uit een ei en rups wordt een vlinder. Lentekriebels in een visueel inventieve wereld met poppenspel en live muziek.

Muk en Vlieg gaan lekker naar buiten. Alles lijkt in beweging. Hij maakt kennis met een rups die later een mooie vlinder wordt. Hij ontmoet een grijs kuikentje dat straks prachtige, kleurige veren krijgt. Het lijkt wel alsof alle dieren in iets anders veranderen als ze groter worden. Hoe zal Muk er later uitzien, als hij groot is?

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over

'Muk', de eerste voorstelling rondom de populaire prentenboekenserie van Mark Haayema, Job van Gelder en Laury Tinnemans, heeft al met veel succes twee seizoenen gespeeld. Het eerste boekje stond in de prentenboeken-top10 van de Nationale Voorleesdagen.

De Grote Haay maakt verfrissend jeugdtheater onder leiding van Mark Haayema. Voor elke voorstellingen onderzoeken ze nieuwe vormen en samenwerkingen. Vaak maken ze gebruik van poppenspel, video, animatie en muziek. Eerdere voorstellingen van dit gezelschap waren: ‘1,2,3,4 Poppetje van Papier’, ‘De Vriendelijke Draak’, ‘De Verrukkelijke Kinderbakshow’ en ‘MUK’.

Meer informatie over de Grote Haay.