Theater Zuidplein

Albeda Danscollege

Bloed, Zweet & Jaren - eindvoorstelling 2023
wo 28 jun - do 29 jun
wo 28 jun
-
do 29 jun

The ups & downs, the smiles & frowns. In deze voorstelling wordt het publiek meegenomen in het verhaal van dansers in opleiding. 

Het verhaal

Van auditeren tot diplomeren. Maar wat gebeurt er allemaal daartussen? Het begint met een droom, hard werken en vreemden worden vrienden.

Maar soms is de motivatie ver te zoeken, is iemand het niet eens met school, of staat men op het punt om op te geven. Allerlei scenario’s die het voortraject van een professioneel danser vormen.
 
In Bloed, Zweet & Jaren volgt het publiek talenten die van hun passie hun beroep willen maken. Beginnend bij de auditie en eindigend bij de diplomering. Beleef de weg die dansers afleggen om de top te bereiken. Inclusief het vallen en het opstaan. 

Over het Albeda Danscollege

Het Albeda Danscollege in Rotterdam staat landelijk bekend als de nummer 1 opleiding voor de commerciële danswereld.

Studenten worden opgeleid tot allround dansers en doen diverse uitvoerende ‘high profile’ stages. Van sportmerken zoals Nike en Asics. Van het Eurovisie Songfestival tot De Vrienden van Amstel Live. En van optredens met Afrojack tot concerten met de Toppers. 
Maar de studenten werken ook mee aan diverse maatschappelijke en culturele projecten. En ze zijn ook regelmatig in het theater te vinden, zoals nu waarbij de opleiding traditioneel het jaar afsluit met de eindvoorstelling. 

Artistiek leider: Giorgo Costa
Productieleider: Franklin Ignacio
Hoofd opleiding: Corrine Leyte

Meer informatie over Albeda Danscollege.
Volg de dansers op Instagram.

Onderdeel van