Theater Zuidplein

Pech (8+)

George & Eran producties | Theater de Krakeling | Rose Stories
wo 3 jan 14:00
wo 3 jan
14:00

Een muzikale magische, maar ook realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het gevecht aangaat met een pech-systeem dat haar leven bepaalt. 

Saar leeft in een stad die verscheurd is door een brede rivier. In het ene deel van de stad hebben de mensen veel pech. Zakken vol met echte en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Iedereen moet ze in huis nemen, anders blijft het groeien en is er geen houden meer aan. 

Waar komt al die pech eigenlijk vandaan? Waarom krijgen Saar en haar vader er zoveel van, veel meer dan de mensen aan de andere kant van de rivier? Dat is toch oneerlijk? 

Saar steekt de rivier over om haar antwoorden te krijgen. Niets had haar kunnen voorbereiden op wat ze daar aantrof.  Een heel pech-systeem van makers, planners en verdelers, die geen oog hebben voor haar en haar lotgenoten. 

Gaat het Saar lukken om het pech-systeem eerlijker te laten werken?

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over George en Eran Producties

George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers achter o.a. de “George & Eran lossen Wereldvrede op!” trilogie maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Meer informatie over George en Eran Producties.

 

Onderdeel van