Theater Zuidplein
Fent

Fien & Teun de Musical (2+)

Van Hoorne Entertainment
zo 28 jan 14:15
zo 28 jan
14:15

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren!

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organisaren! Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboererij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van maken. 

Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar... wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, net vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meeingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

De muzikale familievoorstelling 'Fien & Teun, Bonte avond op de boerderij' is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en leerzaam, grappig en zit vol interactie. 

Na afloop

Vóór en na de voorstelling is een echte ‘Boerderij Experience’ in de foyer. Hier ontdek je van alles over het leven op de boerderij. En natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Over Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment is een specialist op het gebied van familievoorstellingen. De musicals zijn vol humor voor jong én oud, geweldige kostuums en aanstekelijke liedjes. 

Meer informatie over Van Hoorne Entertainment.