Theater Zuidplein

Beuk! (4+)

Kim van Zeben
za 2 mrt 14:00
za 2 mrt
14:00

Een avontuur vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen, over ontroerende vriendschap en natuur. 

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder waarschuwing zijn boom wordt omgezaagd. Hij vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos, maar Beuk de Houthakker is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet hoe dan ook weg. Als ook Uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

De familievoorstelling ‘Beuk!’ is een fysieke rollercoaster, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is het een ontroerend verhaal over echte vriendschap en liefde voor de natuur. 

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over Kim van Zeben

In 2003 is Kim afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Sinds haar opleiding stond zij in diverse cabaret, mime en muziektheatervoorstellingen. 

Kim is vier keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical-award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rollen in Woefside story ,Pluk van de Petteflet, Jan Jans en de kinderen en Minoes.

Meer informatie over Kim van Zeben.