Theater Zuidplein
Bob Karman

Wijzer (4+)

Remses Rafaela
zo 10 mrt 14:00
zo 10 mrt
14:00

Een vrolijke en swingende dansvoorstelling vol caribische percussie/muziek, dans, schaduwspel, mime, acrobatiek, circus trucs en breakdance.

Twee onvermoeibare broertjes kunnen niet slapen en toveren hun
kamer om tot een kleurrijke wereld. De wijzers van de klok tikken de uren weg. Maar het is leuker om op de iPad te spelen. Plotseling vallen de iPads uit en dan begint het echte avontuur.

Door de aanstekelijke ritmes van percussie, hun favoriete muziek, verkennen deze twee broertjes hun verbeeldingskracht en toveren hun kleine kamer om tot een kleurrijke fantasiewereld.

Over Remses Rafaela

Remses Rafaela danst al van kleins af aan. Hij is sinds 1996 actief als professioneel danser en choreograaf. Zijn stijl heeft veel invloeden vanuit de Afro-Caribische dansstijl, zoals salsa en calypso gemixt met acrobatiek, hiphop en moderne dans. Hij heeft gewerkt met internationale artiesten, danste in tv programma’s als So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent en De Dino Show, gaf les op Albeda Dans College en Codarts en danste in de theatershow van de gerenommeerde choreograaf Isabelle Beernaert.