Theater Zuidplein
Avrotros

Zin in Zappelin Live (3+)

Bazar Media Productions
za 16 mrt
za 16 mrt

Fenna Ramos beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen.

Met eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen.

De allerkleinsten kunnen vanaf nu dus live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool! 

Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer! 

Na afloop

Na afloop is er een meet en greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.

Over BazarMedia Productions

BazarMedia is de professionele film- en theaterproducent voor jonge avonturiers van 3-16 jaar. Onze bekende producties zoals Het Feest van Tante Rita, de musical en de film, Zin in Zappelin Live en Social Squad zorgen voor onvergetelijke ervaringen voor jong en oud. Bij BazarMedia geloven we in de kracht van verbeelding en nemen we je mee op een magische reis door de wereld van theater en film. Ontdek onze betoverende producties en laat je meevoeren in ons avontuur!

Meer informatie over BazarMedia Productions

Avrotros