Theater Zuidplein
Kamerich & Budwilowitz

Hebbes (4+)

WirWar Producties
zo 21 apr 14:00
zo 21 apr
14:00

Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR en twee muzikanten van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische, muzikale voorstelling over de zekerheid van iets vasthouden en het avontuur van loslaten.

Je weet totaal niet meer waar je iets gelaten hebt. Ken je dat? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het lijkt alsof je iets beet had, dat je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over WIRWAR Producties & Frisse Oren

WIRWAR Producties is het Haarlemse circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam maakt Laura brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en fysiek theater en geeft zo een diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen die zowel kinderen als (groot-)ouders raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak.

Meer informatie over WIRWAR Producties

Meer informatie over Frisse Oren