Theater Zuidplein

Hap uit je bed (3+)

Bram van Beusekom
wo 1 mei
wo 1 mei

Als je je ogen echt opent dan komen gewone slaapkamerspullen tot leven en blijkt wakker blijven leuker dan slapen. Een beeldend verhaal zonder tekst, waarin de kinderlijke fantasie zo sterk is dat zelfs volwassenen het gaan zien!

Isa en Niek willen nu slapen. De gordijnen zijn dicht, tanden netjes gepoetst en pyjama’s aan. Alles is gecheckt, dus het nachtlampje kan uit. Even is het donker, maar dan…

Huh, kijkt dat lampje me aan? Nee, dat kan niet, we moeten slapen. Hé, jouw kussen rent kwispelend achter die tandenborstel aan! Eet de wasmand nou onze dekens op? Vlug, spring op m’n matras dan varen we weg!

Ben je klaar voor het grootste avontuur dat je zelf kunt verzinnen?

Peuteruurtje

Tijdens het peuteruurtje maken peuters kennis met theater. Ze kijken naar een voorstelling van een half uur. Voorstellingen zijn altijd herkenbaar en gaan over onderwerpen waar kinderen dagelijks mee te maken hebben. Na afloop van de voorstelling is er een extra activiteit.

Over Bram van Beusekom

Bram maakt objecttheater en combineert hierbij poppenspel en mime. Met zijn nieuwsgierigheid laat hij ogenschijnlijk levenloze voorwerpen op wonderlijke wijze tot leven komen. Door zijn humor en speelse energie weet Bram zijn publiek te prikkelen en mee te nemen op een reis door ieders eigen verbeelding.

Meer informatie over Bram van Beusekom.