Theater Zuidplein
Mark Engelen

WAT WE DOEN X Theater Rotterdam

So Far So Good
za 2 dec 20:00
za 2 dec
20:00

So Far So Good laat zien hoe de werelden van jongeren en volwassenen elkaar raken.

Een mix van professionele en nieuwe dansers bevindt zich voor een winkelruit. De avond valt. Op straat bouwt de onrust op. Wie zijn die jongeren die daar hangen? Waarom zijn ze daar? 

Achter het raam voeren acteurs gesprekken over wat er daarbuiten gebeurt. Wat denkt de winkeleigenaar? En de moeder, de burgemeester, de wijkagent, een pizzabezorger, een journalist of een voetbalhooligan? Allemaal proberen ze grip te krijgen op de chaos aan de andere kant van de winkelruit.

Als publiek word je meegenomen in een spannende choreografie van Donna Chittick en het meesterlijke regiespel van Floris van Delft / WAT WE DOEN. Hard tegen hard.

In de pers
'De adrenaline is voelbaar in deze theatrale reconstructie van coronarellen in Rotterdam.'
- de Volkskrant ★ ★ ★ ★

Over het project
So Far So Good is een coproductie van WAT WE DOEN en Theater Rotterdam. Het is het vervolg op Angry Young Men, een theaterstuk over leven aan de onderkant van de samenleving. Voor So Far So Good wordt intensief samengewerkt met jongeren die hun plek in de samenleving nog niet of nog maar net hebben gevonden. Ze dansen en bewegen mee in de voorstelling, gaan in gesprek met het publiek en maken een driedelige miniserie over hun perspectief op tweedeling in de samenleving en framing in de media. 

Meer informatie over WAT WE DOEN.