Theater Zuidplein

FATU 010

MC Jeffrey Spalburg & DJ Phantom
zo 8 okt 15:00
zo 8 okt
15:00

Dope line-up comedyshow op de zondagmiddag. Lachen, hapjes en lekkere beats!

Over FATU010
Al ruim 17 jaar lang organiseren Jeffrey Spalburg & DJ Phantom dit stand-up comedyconcept. Daarmee is FATU één van de langstlopende comedyshows in Nederland. Bekende namen als Lebbis, Najib Amhali en Roué Verveer kwam eerder al voorbij. Naast deze grote jongens is er ook plek voor opkomend talent.

Line-up
Glodi Lugungu is opgegroeid in een groot gezin op het Nederlandse platteland, vond al snel zijn weg naar het comedy podium waar hij de verhalen van zijn familie deelde. Met succesvolle optredens en prijzen, zoals die van het Amsterdamse Kleinkunst Festival, maakte hij naam in de comedywereld. 

Tim Hartog, geboren in Rotterdam wist al op jonge leeftijd dat hij cabaretier wilde worden. Na zijn opleiding aan de Koningstheateracademie en deelname aan Cameretten in 2010, won hij zowel jury- als publieksprijzen op diverse cabaretfestivals. Sinds 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club in Theater Walhalla Kantine, waar de avonden altijd uitverkocht zijn.

Edson Da Graça is een energieke comedian uit Amsterdam en staat bekend om zijn humorvolle optredens. Zijn lichaamstaal en uitdrukkingen zorgen voor veel lachmomenten. Je herkent hem misschien van de RTL4-quizshow The FLOOR en als jurylid in Hollands Got Talent.

Meer informatie over FATU.