Theater Zuidplein
Willem Schalekamp

Dikkie Dik & ik (2+)

Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin
wo 21 feb 11:00
wo 21 feb
11:00

Tijdens het Prentenboekjesfestival ga je op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 

Grappige peutervoorstelling waarin Dikkie Dik via videobeelden en projecties tot leven wordt gebracht. Twee acteurs nemen je met mime, veel slapstick en fysiek spel, mee in de wereld van Dikkie Dik. Met de originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Hoe is het om een grote oranje kater te zijn? Als je zomaar mag gaan liggen op hele gekke plekken, of juist als een gek door de kamer mag rennen en in de gordijnen springen, om daarna je nagels eens flink te scherpen aan de leuning van de bank. Tijdens Dikkie Dik & ik kun je dat meemaken. Het hele theater is omgetoverd tot kattenwereld. 

Over

Tijdens het Prentenboekjesfestival spelen drie verschillende voorstellingen in de verschillende zalen. Deze worden aangevuld met een prachtige theatrale peuterspeeltuin in de foyer. Kortom: een heerlijke theaterochtend voor peuters, kleuters en hun ouders.

Willem Schalekamp