Theater Zuidplein

Raoel Fatehmahomed

Rode draad | Première
za 13 apr 20:00
za 13 apr
20:00

Vier het leven en vergeet vooral ook niet om te lachen. Twee zaken waarbij Raoel deze vanavond zeker zal helpen! 

Het gaat goed met Raoel. Hij staat nu 9 jaar op het podium, was te zien op televisie en in een succesvolle bioscoopfilm. Dat klinkt goed toch? Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Zou dat in een vergelijkbare situatie ook voor jou gelden? In zijn tweede voorstelling vertelt Raoel Fatehmahomed over de rode draad in zijn leven en houdt hij tegelijkertijd zijn publiek een spiegel voor. 

Over Raoel Fatehmahomed
Op de basisschool en later op de HAVO was Raoel Fatehmahomed niet het meest wel- bespraakte jongetje van de klas. Hij leek in de wieg gelegd om een saaie accountant of spellingcontroleur te worden, maar niets bleek minder waar. Naast hard werken en studeren kwam Raoel er achter dat steeds meer mensen zijn gevoel voor humor wisten te waarderen. Op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015, werd hij als comedy talent gepresenteerd aan het grote publiek en sindsdien timmert Fatehmahomed (van Hindoestaans Surinaamse komaf) flink aan de weg. 

Hij speelde in veel comedyclubs en line-ups shows door het hele land en was te zien bij o.a. NPO, SBS6 en in de speelfilm Bon Bini Holland 3.

Meer informatie over Raoel Fatehmahomed