Theater Zuidplein

Soulfood Iftar

Theater Zuidplein
zo 17 mrt 17:00
zo 17 mrt
17:00

Wees welkom bij de Soulfood Iftar van Theater Zuidplein. Verbreek op een bijzondere manier het vasten met verbindende gesprekken, live muziek/Anasheed door Ensemble Tasnim en natuurlijk lekker eten. Host en medeorganisator is Alia Azzouzi. 

 

Voor een tweede keer organiseert Theater Zuidplein een Soulfood Iftar, de maaltijd na zonsondergang om het vasten te verbreken tijdens de Ramadan. Deze Soulfood Iftar voedt niet alleen het lichaam maar ook de geest. Het programma staat in het teken van verbinding en ontmoeting. Met jezelf, elkaar en tussen verschillende generaties. Jong en oud is welkom. Kom langs met je kind, als kind met je ouder, of als grootouder met je (klein)kind. Samen eten we in goed gezelschap van elkaar een heerlijke maaltijd en staan we stil bij wat we belangrijk vinden tijdens de Ramadan en wat we meenemen voor erna.

De gehele avond is Ensemble Tasnim erbij onder leiding van Saad Chemmari voor de muzikale omlijsting / Anasheed. Host van de avond is Alia Azzouzi. Voorafgaand is er een photoshoot door fotograaf Khalid Amakran om meerdere generaties vast te leggen op beeld. Je kunt je hier binnenkort voor opgeven en krijgt de foto digitaal cadeau. Daarnaast exposeert Khalid een greep uit zijn tentoonstelling Bnadem gedurende de gehele Ramadan maand in Theater Zuidplein. 

Ticket is inclusief uitgebreid buffetdiner verzorgd door Mlouza Catering.
Minimumleeftijd = 12 jaar.