Be Romy | Broeders een Zorg (première)

Productiehuis FLOW x Theater Zuidplein
vr 23 dec 20:00
vr 23 dec
20:00
  • vr 23 dec
    20:00
    Er is een voorverkoopkorting toegepast. De normale prijs is €17,50
    Kleine Zaal

Drie te relaxte mannen krijgen een ex-soldaat als leidinggevende. Het is nodig om orde op zaken te stellen, maar is dit de juiste match? Kom kijken!

In verzorgingshuis Zorg & Hoop is veel aan de hand. Drie mannelijke werknemers zijn samen verantwoordelijk voor de bewoners, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. De verschillende werkwijzen, persoonlijke issues en indirecte afwezigheid van directeur Wanda zorgen ervoor dat er geen sprake is van een goede samenwerking. De broeders voelen zich veel te vrij. De taken stapelen op, de klachten stromen binnen en er gaat van alles fout. Tijd voor verandering! Wanda trekt aan de bel en zorgt voor extra hulp van.. Carlos, een ex-soldaat. Het gezag is van zijn gezicht af te lezen en hij weet goed orders uit te delen. Gezelligheid kent hij niet en zijn werkzaamheden bestaan uit monitoren, overhoren en rapporteren. En dit zijn de broeders absoluut niet gewend…

Over Be Romy
Be Romy is een woordkunstenaar, performer en theatermaker. Hij ontwikkelde zich de afgelopen jaren onder de vleugels van Productiehuis FLOW. In zijn werk combineert hij theater, spoken word, hiphop en comedy. In een unieke vorm van Stand Up Poetry (een zelf in het leven geroepen genre) speelt hij met het publiek en de omgeving. 

Meer informatie over Be Romy en Productiehuis FLOW

 

Onderdeel van:
Productiehuis FLOW