Xclusiv Company

Trash Lake (première)
vr 20 jan 20:30
vr 20 jan
20:30
  • vr 20 jan
    20:30
    Er is een voorverkoopkorting toegepast. De normale prijs is €22,50
    Grote Zaal

Rauwe, Rotterdamse dansers in een spetterende show. Over seksuele identiteit en diversiteit.

Vurige dansvoorstelling van Rotterdamse bodem. Over seksuele diversiteit. Gebaseerd op persoonlijke verhalen van de danscrew. 

Seksualiteit en gender. Er is steeds meer en positievere aandacht voor. Toch is het voor veel mensen nog steeds geen makkelijk onderwerp, of zelfs een taboe om erover te praten. Met TRASH LAKE wil Xclusiv zorgen voor meer acceptatie en openheid rondom deze thema’s. Met speciale aandacht voor de verhalen van mensen die zich niet makkelijk in een hokje laten stoppen. 

TRASH LAKE schijnt licht op verschillende belevingen van seksualiteit: van kuis tot kinky. Tegenstellingen spelen een belangrijke rol: wat door de één als trash wordt gezien, is voor de ander juist dé manier om zich seksueel te uiten en andersom. Toch zijn er ook verrassende overeenkomsten te vinden. 

Hiphop, modern, vogue, dancehall en andere (sexy) dansstijlen worden gemixt tot een nieuwe dansvorm. Alsof je naar een videoclip kijkt! 

Xclusiv Company
Xclusiv Company is een dansgezelschap uit Rotterdam, met wortels in de urban, hiphop en vogue cultuur. Het gezelschap maakt o.a. theatervoorstellingen en korte films op het snijvlak van kunst, cultuur en entertainment. 

Xclusiv Company werkt met dans-, muziek-, mode- en kunststijlen uit de hiphop / straatcultuur  in combinatie met stijlen en invloeden uit onder andere de clubbing en ballroom cultuur, waar ze zich ook mee identificeren en verbonden voelen.

Meer informatie over Xclusiv Company.