Theater Zuidplein

Burendag 2023

Op zaterdag 23 september is het Burendag ook bij Theater Zuidplein vieren wij dat. Een dag van gezellig samenkomen. Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00u – 19.00u.  

Op deze speciale dag pakken we flink uit. Er is van alles te doen. Een burendagprogramma voor jong én oud: iedereen uit de buurt. Met muziek, gratis workshops en nog veel meer!

- Doe mee met één van de gratis dansworkshops van Xclusiv Company. Zij leren je nieuwe moves en je maakt kennis met verschillende urban dansstijlen. Ervaring hoef je niet te hebben. Laat zien wat je in huis hebt. Meld je van te voren aan via de link. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

- Tijdens de workshop Basiskleuren’ van de Schilderclub Zuidplein leer je alles over kleurcombinaties. Schuif aan en laat je inspireren door de wondere wereld van de schilderkunst. Je mag op elk moment aansluiten. Wij zorgen voor de spullen! 

- Marja's spetterende buurt-bingoshow mag je niet missen: een show vol entertainment zoals alleen Marja van Katendrecht dat kan. Kom langs vanaf 15.00 in Zaal-Z. Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar dus reserveer je plekjes met de kortingscode BURENDAG. Op is op!    

- Geniet van de opzwepende beats van de brassband en de swingende klanken van de DJ in de foyer!

- De kids mogen heel de dag aanhaken bij de knutselworkshop. Onder begeleiding van de cultuurschool maken ze de mooiste knutselwerken.

- Nog een burentip: Chicken Haal Haal op zondag 24 september! Een live theatersoap-marathon op maat gemaakt voor Theater Zuidplein, voor en met Zuid. Met bijdragen van winkels/ondernemers uit de buurt zoals Serifoglu Baklava en Bloemenland Rotterdam, verrassende gastoptredens van talent uit Zuid én lekker eten (ticket is incl. food).

Kom langs en vier deze dag met ons.  Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en je buren beter te leren kennen. 

Events in dit thema