Kassa

Telefoon: +31 (0)10 20 30 203
E-mail: kassa@theaterzuidplein.nl

Openingstijden:
De kassa is te bereiken op dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op voorstellingsochtend, -middag en -avonden, in het weekend en op feestdagen is de kassabalie tevens geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Theater Zuidplein
Zuidplein 60-64
3083 CW Rotterdam

Telefoon kantoren: +31 (0)10 20 30 207
E-mail: info@theaterzuidplein.nl

KVK 24379863 | BTW NL 8149.82.839.B01

Uitverkocht? Toch de kassa bellen!

Doen! Kort voor of zelfs op de dag van de voorstelling komen er vaak nog kaarten vrij. Vraag een plaats aan op onze wachtlijst. De kassamedewerkers nemen contact met u op zodra er plaatsen vrijkomen.

Klachten of complimenten

Bent u ontevreden over onze dienstverlening of bent u teleurgesteld over de programmering of een ander onderdeel van onze bedrijfsvoering, dan vernemen wij dat heel graag. Immers, op basis van uw mening kunnen wij ons beleid optimaliseren. U kunt tijdens uw verblijf in Theater Zuidplein uw klacht melden bij een van onze medewerkers. Zij brengen u direct in contact met de dienstdoende floormanager. Alle klachten worden altijd aan de directie gemeld. U kunt uw klacht ook mailen naar info@theaterzuidplein.nl.

Bent u zeer tevreden over onze dienstverlening, dan horen we dat natuurlijk ook graag! Ook daarvoor kunt u mailen naar info@theaterzuidplein.nl. De directie wordt ook altijd geïnformeerd over de ontvangen complimenten.

Gevonden of verloren voorwerpen

Hebt u iets gevonden in Theater Zuidplein, geef het dan af aan een van de medewerkers van de buffetten. Zij zorgen ervoor dat de gevonden voorwerpen opgeborgen worden tot de eigenaar zich komt melden. Denkt u dat u iets bent kwijtgeraakt in Theater Zuidplein, meld dit op de dag zelf bij een van onze medewerkers. Komt u er later pas achter, neem dan contact op met de afdeling Kaartverkoop op +31 (0)10 20 30 207. Zij beheren de gevonden voorwerpen.