Theater Zuidplein

Lab-Z | Co-Creatie

di 3 okt

Ben je geïnteresseerd in co-creatie en community art? Wil je meer handvatten in hoe je hiermee aan de slag kan gaan?

Iedere kunstenaar of creatieveling met interesse in de theaterwereld en co-creatie kan zich aanmelden voor deze crash course: Co-creation & Community.

Tijdens deze crash course ga je samen met andere makers werken aan je eigen vraagstuk. Je kan deelnemen aan inspiratiesessies en workshops en daarnaast kan je ook gebruikmaken van individuele coaching om jezelf zo verder te kunnen ontwikkelen.

Bij deze crash course leggen we de nadruk op co-creatie, samenwerken met je omgeving. 

We werken samen met makers en organisaties die al volgens hun eigen methodes te werk gaan zoals Cultuur Concreet, Jasmina Ibrahimovic van het Rotterdams Wijktheater, Rajiv Bhagwanbali en Nicole van Dijk van Stichting Wijkcollectie.

Aan het einde van dit traject is er een presentatie moment waarbij je als maker het onderzoek naar je vraagstuk kan tonen en daarbij de volgende stap in de praktijk leert zetten met behulp van feedback van je mede-makers en organisaties. Daarnaast werk je ook aan je netwerk en bestaat er de mogelijkheid dat je gekoppeld wordt aan de organisatie, instelling of maker die het beste bij jou en je werk aansluit.

 

Meld je aan door een email te sturen naar lina@theaterzuidplein.nl met co-creation & community in de titel.