Theater Zuidplein

Theater Zuidplein met Eighty5ive op Metropolis Festival

ma 19 jun

We gaan op pad! Op zondag 2 juli co-hosten wij het muzikale programma Eighty5ive invites STATT op het Metropolis Festival!

De programma-serie Eighty5ive invites is normaalgesproken te zien in ons theater. Deze zomer zorgen we voor de eerste festivaleditie! Op zondag 2 juli organiseren wij met Eighty5ive Eighty5 invites STATT op het Metropolis Festival in het Zuiderpark. Met talks over en met Women in Music en Creatives op Zuid en live optredens van o.a. Dashaeno, Mariposa en Shabu en de lekkere sound van DJ Nivek.

Luister en praat mee met Daniël de Keizer (Eighty5ive), Jada en Cassidy (STATT). Zij gaan in gesprek met special guests Nancy Ben Arbia (FunX), Tessaly Felida (MOJO), Veronica van Hoogdalem (VJ/DJ/presentatrice), Sebastiaan Boot (kunstenaar), Solomon Kifle (Palet, Sony Music Entertainment) en Gouden Kalfwinnaar Shabu.

Ook te zien op Metropolis
Naast Eighty5ive invites STATT, beleef je op het Metropolis Festival internationale en Rotterdamse artiesten als Florence Adooni, Gyedu-Blay Ambolley & His Sekondi Band, Kymara, Militarie Gun, MIKE, Nusantara Beat, PUP en Ruwhel & De Bigi Blues Band. Helemaal gratis!

Bekijk het volledige programma op metropolisfestival.nl