De Ander

Amro Kasr in Stadsschouwburg Utrecht
vr 25 nov 20:30 - 21:30
vr 25 nov
20:30 - 21:30

Upcoming theatermaker. Over de anonieme medemens in de stad.

De anonieme medemens die wij dagelijks tegenkomen op straat, in de trein of supermarkt. Hij staat fysiek zó dichtbij en tegelijkertijd zo ver van ons af. Maar wie is hij? Wie is die ander? Die ander die wij regelmatig veroordelen, die een andere politieke mening heeft, die maar vlees blijft eten, die… vertel jij het maar. En wat denkt de persoon naast mij in de trein? Heeft zij net ruzie gehad met haar partner? En die andere ander, die ons haastig voorbijloopt op straat. Wie bent u? Als Amro dat weet… dan weet hij misschien ook een beetje beter wie hij is.

Over Amro Kasr
Amro Kasr is een schrijver en acteur uit Rotterdam. Als acteur speelde hij onder andere bij theatergroep Witte Raaf , Het Zuidelijk Toneel, Laaktheater, Studio De Bakkerij en Theater Zuidplein. Met zijn proza won hij in 2018 de El Hizjra Literatuurprijs. Hij ontwikkelde de voorstelling De Laatste Clown van Aleppo als onderdeel van het ontwikkeltraject Teasers 2020 van Lab-Z. De Ander is zijn tweede Lab-Z productie.   

Over Lab-Z
Lab-Z is onderdeel van Theater Zuidplein en geeft theatermakers tijd en ruimte om te experimenteren. Bij Lab-Z worden makers helemaal vrijgelaten om een idee uit te werken en aan publiek te presenteren. Wat de uitkomst ook is. 

Meer informatie over Lab-Z.

Onderdeel van:
Lab-Z