Theater Zuidplein

Angry Young Men

Wat We Doen
do 16 jun - vr 17 jun
do 16 jun
-
vr 17 jun

Jongens die op straat hangen. Jongens die met stenen naar de politie gooien. Jongens die dromen van geld en aanzien, als het moet via de criminaliteit.

Floris van Delft maakt samen met rapper Winne een voorstelling over jongens die opgroeien in een wereld waar ze hun plek niet kunnen vinden. In een spannende combinatie van rap en theater voeren twee jongens een aangrijpend gesprek met hun moeders. De ene jongen zit vast. De ander is dood. Samen proberen ze uit te vinden of hun levens anders hadden kunnen lopen. En wie had het dan anders moeten doen? 

Bij dit project werkt WAT WE DOEN intensief samen met jongeren die zelf hun plek in het leven nog niet of nog maar net hebben gevonden. 

Over Wat we doen
Angry Young Men is een productie van theatergezelschap WAT WE DOEN. WAT WE DOEN werkt aan uitdagende projecten om het met mensen te hebben over de wereld om ons heen - met theater, maar ook met podcasts, stand up comedy en lezingen. Ze zoeken altijd de vormen die passen bij hun onderwerpen én hun publiek. Bekend van onder andere de voorstelling ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ (2020 en 2022), ‘Een zorg voor later’ (2021) en de stationslocatie-voorstelling MOLLEN (2018 en 2021).

Meer informatie over WAT WE DOEN