Theater Zuidplein

Indroniel's Favourites

zo 9 okt 15:00
zo 9 okt
15:00

Begeleiding door de A4Q show band onder leiding van Asis Bajnath.

Na een succesvolle 1e editie van 'Favourites' heeft A4Q Productions de stap naar het theater gemaakt. Meer muziekliefhebbers kunnen nu genieten van dit mooie concept.
In elke editie van 'Favourites' staat een bekende artiest centraal. Het publiek krijgt zo de kans de artiest op een andere manier te leren kennen. Deze keer kun je genieten van Indroniel Roy.

Tijdens Indroniel's Favourites word je meegenomen op de muzikale reis die hij heeft afgelegd om te komen waar hij nu als artiest staat. Indroniel wordt ondersteunt door collega artiesten met diverse nummers die speciaal geselecteerd zijn door Indroniel zelf.

De muzikale begeleiding ligt in handen van de A4Q show band onder leiding van Asis Bajnath. De host van deze voorstelling is Sudhier Nannan. Hij begeleidt het publiek op een magische wijze door de reis die Indroniel's Favourites heet.

Comedian Raoel Fatehmahomed, een van Indroniels beste vrienden, maakt ook deel uit van deze voorstelling. Dus los van muziek wordt er heerlijk gelachen!

Kom genieten van deze theatervoorstelling met heerlijke muziek én comedy.

De vocalisten zijn:

Indroniel Roy
Sangeeta Bhageloe
Sagar Kohabir
Mousumi Guha
Urwin Abdoel
Diepak Ramjiawan
Emma Westhout

Muzikanten:

Drums: Dwight Starke
Percussie: Soerin Ramkhelawan
Bas: Arvind Seetaram 
Gitaar: Amrish Chedi 
Keyboards: Asis Bajnath
Trompet: Wouter Kluck 
Saxofoon: Vinodj Sital 

Meer informatie over A4Q Productions.
Volg de organisatie op Facebook. Instagram, Twitter en Tiktok