Theater Zuidplein

LUSU

VIES
vr 8 jul 20:00
vr 8 jul
20:00

#metoo heeft veel stof doen opwaaien. Maar er is nog steeds plenty onbesproken en ongezien.

In deze komische, maar ook ontroerende voorstelling volg je Dewi Kasmo die haar stem probeert te vinden binnen dit gevoelige thema. Ze vertelt haar verhaal vanuit het perspectief van een vrouw met een bi-culturele achtergrond. En van een kind dat de woorden niet heeft om te vertellen wat er met haar is gebeurd. Met empowering raps, kwetsbare r&b nummers, herkenbare sketches, een Indonesische mythe, visuals van dagboekfragmenten en een dans van verschillende vrouwen die al dansend hun seksuele vrijheid heroveren. Een must-see voor iedereen.

Open repetities
Heb je altijd willen weten hoe een actrice in de huid van haar personage kruipt? Tijdens de open repetitie van VIES krijg je een kijkje achter de schermen. Je bent onderdeel van het maakproces van de acteurs, dansers en theatermakers. Beleef hoe een gezelschap naar een uitvoering toewerkt. Toegang is gratis. Reserveer hier je kaart(en).

Meer informatie over LUSU

Credits
Concept & regie: Dewi Kasmo & Nadja Polman
Tekst & spel: Dewi Kasmo
Muziek: Nina Giampaolo
Choreografie: Meyline Schuurs
Dans: Amaranta Wolters & Cicely Wijnaldum
Vormgeving: Maite Prince
Productie: Gaby Asabina
Techniek: Youri Wezenaar

Met dank aan
VIES wordt mede mogelijk gemaakt door: 
Theater Zuidplein, Gemeente Rotterdam, VriendenLoterij Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 21, Stichting Bevordering van Volkskracht en Stichting Elise Mathilde.

Onderdeel van:
VIES