Heel heel heel vieze workshop! (6-8 jaar)

Edward van de Vendel, Floor de Goede
wo 10 aug 14:00
wo 10 aug
14:00

Help jij Edward om te testen of Floor de beste tekenaar van Nederland is? Plus ben jij klaar voor een hele spannende vieze uitdaging?

Tekenaar Floor de Goede en schrijver Edward van de Vendel maakten al veertien boeken samen. Edward vindt Floor de beste tekenaar van Nederland. Maar is dat ook zo? Samen met de kinderen gaat hij dat testen: niet alleen vertellen ze over hun boeken Miss Eenhoorn en Heel heel heel vies boek, maar Edward heeft ook een spannende uitdaging verzonnen voor Floor en de kinderen. Een heel heel heel vieze uitdaging. Ben jij erbij?

Deze workshop sluit aan bij de Letter Speurtocht die je deze zomervakantie in iedere Rotterdamse bibliotheek kunt doen. Zoek de acht vragen en opdrachten die in de bieb hangen. Daarmee duik je in de boekenwereld van Edward van de Vendel. Met elk goed antwoord verdien je een letter. Los jij het Letterraadsel op? Dan krijg je een spannend lampje en een stempel in je Jeugdvakantiepaspoort! Wordt ook gelijk even lid, het is gratis.

Verzoek: Heb je een kaartje gekocht of gereserveerd voor de workshop, maar je kunt niet meer? Geef dat dan s.v.p. aan ons door, dan kan een ander kind voor jou in de plaats komen!

Toegang: Gratis voor leden Bibliotheek, niet-leden € 2,50

Georganiseerd door de Bibliotheek Rotterdam