Moving Sounds

Julinho Pimentel
do 29 dec - vr 30 dec
do 29 dec
-
vr 30 dec

Julinho Pimentel nodigt Kriya Familia en vrienden uit om samen met jou het jaar muzikaal & liefdevol af te sluiten. Een eerbetoon aan papa Julio C. Pimentel.

Verschillende culturen van over de hele wereld komen samen. Voel de kracht van trommels en vele percussie instrumenten. Geniet van zang en dans uit folklore van Brazilië, Indië, & Mama Afrika.

Julinho maakt indruk met de unieke Vinger Percussie stijl die hij van zijn papa heeft geleerd.  De jongleerkunsten met lichtgevende ballen en vuur mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens ‘Moving Sounds’.

Over Julinho Pimentel

Julinho Pimentel (geboren in Rio de Janeiro) groeide op tussen de trommels in een uiterst muzikale omgeving. Hij was nog maar acht jaar oud, toen hij al samen met zijn familie (de Kriya Familia) op het podium stond. Hij beschikt over het talent om mensen te entertainen. Julinho ontwikkelt zich verder in het percussie spel op diverse instrumenten en ontdekt tevens de circuswereld en de kunst van het jongleren. Zijn muzikaliteit komt daarbij goed van pas, want jongleren is ritme!

Meer over Julinho Pimentel