Barbara Willemsen

Drums: Bestemming onbekend
do 22 sep - vr 23 sep
do 22 sep
-
vr 23 sep

Een zoektocht naar de betekenis van familiebanden. Zonder te weten waar je precies naar op zoek bent. Zit diegene die je zoekt, wel op je te wachten? En als je het dan gevonden hebt, gaat het dan de leegte vullen waar je zo op hoopt?   

Familie speelt een centrale rol in de Nigeriaanse samenleving. Jouw familieomstandigheden bepalen met wie je omgaat, hoe en waar je leeft en soms zelfs met wie je trouwt. Het kan je politieke identiteit bepalen en de manier waarop geld en bezit verdeeld wordt. Het gezin is het startpunt, je basis. Maar wat nou als je ontdekt dat jouw familie niet is zoals je dacht? Dat je vader twee vrouwen had? Dat je opeens een oudere broer blijkt te hebben. Dat je een groot deel van je familie nooit gekend hebt, maar wel dezelfde naam draagt? Ja, dan ga je op zoek.

Meer informatie over Barbara Willemsen

Onderdeel van:
Lab-Z

Drieluik Drums
Drums: Bestemming onbekend is het tweede deel van het drieluik ‘Drums’. In het eerste deel ging Barbara opzoek naar haar vader. Hij bleek een beroemde percussionist te zijn die met grote sterren als Santana, The Rolling Stones, Paul McCartney en Stevie Wonder heeft gespeeld. Nu, in deel twee, gaat ze opzoek naar haar broer.

De pers over Drums: Een zoektocht naar mijn vader
"Willemsen vertelt onderhoudend en aangrijpend, met op de juiste momenten toegediende humor over haar reis naar Californië. Teleurstelling, hoop, woede, tegenzin en enthousiasme – alle emoties passeren de revue en het overtuigende, innemende spel van Willemsen zorgt dat je in het publiek ademloos luistert en duimt voor een goede afloop." - Theaterkrant

Lab-Z
Barbara Willemsen deed in 2020 mee aan het Teasers traject bij Lab-Z van Theater Zuidplein. Zij maakte hier Do you know who I am? Bestemming onbekend is haar tweede voorstelling die ze ontwikkelt als onderdeel van Lab-Z van Theater Zuidplein. Meer informatie over Lab-Z vind je hier.

Credits

Tekst: Barbara Willemsen
Spel: Barbara Willemsen
Regie: Marjan Barlage
Productie: Barbera Oppenheimer