Theater Zuidplein

Chicken Haalhaal

Volksoperahuis X Theater Zuidplein
zo 2 jun en zo 9 jun
zo 2 jun
en
zo 9 jun

Buurtsoap Chicken Haalhaal gevoed door verhalen en talent uit Zuid.

Chicken Haalhaal, de vrolijkste buurtsoap die er is! Gevoed door verhalen uit de buurt. Maak kennis met Justiano en Eylem, de eigenaars van het buurtrestaurant, vaste klant Frida, student Neeltje, kok Fred, en vele andere personages. Een echte soap met humor, romantiek, cliffhangers en aangevuld met bijdragen van lokale ondernemers en talent van Zuid! Vijf weken lang elke week een nieuwe aflevering die je op het puntje van je stoel laat zitten. 

Café-restaurant Zed als decor
Ons eigen café-restaurant Zed wordt omgebouwd tot theaterdecor waarin Chicken Haalhaal wordt gespeeld. Na afloop kun je gezellig blijven zitten voor een speciaal diner geïnspireerd op een typische afhaalmaaltijd met een twist en een soepje vooraf voor slechts € 20,- p.p.

Het verhaal
In 'We deliver!' keren we terug naar het wereldrestaurant van Eylem en Justiano. Door de oplopende prijzen besluiten ze zich ook maar aan te melden als pakketpunt. Een neef van Justiano is daar wel héél enthousiast over, en waarom krijgt tante Frida zo veel vreemde pakketjes? Ondertussen vindt Eylems vader dat ze nu echt maar eens een man moet kiezen. En hoe vergaat het de Oekraïense Tatjana?

Met Aysegul Karaca, Aldaïr Pieters, Kees Scholten, Sara van Nes, Ezgi Köroğlu

Meer informatie over Chicken HaalHaal.