Theater Zuidplein

Nieuws

Nieuws do 15 feb

Prentenboekjesfestival: Dieren in de tuin

Op woensdag 21 februari is het prentenboekjesfestival met het thema: Dieren in de tuin. Er zijn drie beestachtig leuke voorstellingen, ieder gebaseerd op een bekend prentenboekje. Van kleurrijke karakters tot spannende verhalen, de kinderen gaan mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis.

Lees verder
Nieuws di 13 feb
Lees verder
Nieuws do 1 feb

Belcampagne

Theater Zuidplein kan jouw steun goed gebruiken. Daarom benaderen we in december 2023 en januari, februari en maart 2024 een groot deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of zij vriend van het theater willen worden. 

Lees verder
Nieuws vr 19 jan
Lees verder
Nieuws vr 19 jan

Selectiedag Theater na de Dam

Houd jij van de spotlights en durf je op het podium te staan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Lees verder
Nieuws do 11 jan

De Zachte Stad sluit af in Theater Zuidplein

Gisteren kwam er een einde aan de reizende tentoonstelling De Zachte Stad. Sinds december 2022 heeft deze tentoonstelling door verschillende wijken van Rotterdam gereisd, waarbij de focus lag op het innovatieve gebruik van de 5.000 kilo wol die jaarlijks door Rotterdamse schapen wordt geproduceerd. Hij belandde eind 2023 in Theater Zuidplein.  

Lees verder
Nieuws ma 25 dec

Terugblik op 2023 in Theater Zuidplein

Het jaar 2023 was een bijzondere tijd voor Theater Zuidplein, waarin verbetering, samenwerking en verrijking centraal stonden. Laten we eens terugkijken op de hoogtepunten die het jaar hebben gevormd tot een noemenswaardig hoofdstuk in de geschiedenis van het theater.

Lees verder
Nieuws wo 20 dec

Winnaars groot jongerendebat schitteren in Theater Zuidplein

De spanning in Zaal Z was voelbaar toen de drie beste debaters op maandag 11 december, de arena betraden voor de finale van het Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR). 
Na intensieve debattrainingen door stichting LOKAAL, lieten zij hun overtuigingskracht zien tegenover de jury, politici, klasgenoten, vrienden en familie.

Lees verder
Nieuws vr 8 dec

Op ‘’de Dag van de Vrijwilliger’’ werden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet

Elk jaar is op 7 december de dag van de vrijwilliger, om waardering en zichtbaarheid voor alle vrijwilligers in Nederland uit te dragen. Vrijwilligers zijn niet te missen in de Rotterdamse samenleving, ze zetten zich voor alle domeinen in en zonder hen staat er een hoop stil.

Lees verder
van 6