Nieuws

Nieuws wo 25 jan

De ‘Toneel Lees Club’ is op Zuid

Vanaf  1 februari begint de wekelijkse ‘Toneel Lees Club’ bij ons in huis. Tijdens een avond van de ‘Toneel Lees Club’ zit jij met een gezellige groep mensen rondom de tafel die zoals jij geïnteresseerd zijn in toneel, maar ook zit je aan tafel met echte makers en schrijvers. Elke keer lezen jullie een ander toneelstuk, dus het maakt niet uit als je er een keertje niet bij bent. 

Lees verder
Nieuws di 17 jan

Sport Awards Rotterdam in Theater Zuidplein

Een avond vol met prijzen, sport en rode lopers tijdens de Sport Awards Rotterdam. Er waren vele prijzen te winnen die avond, zo stond de sportploeg van het jaar, Feyenoord, bij ons op het podium en ook de sportcoach van het jaar.

Lees verder
Nieuws di 8 nov

Stadmakerscongres 2022 in Theater Zuidplein

Op vrijdag 4 november was Theater Zuidplein de verzamelplek voor het uitverkochte Stadmakerscongres 2022. Tijdens het congres stond stadmaken centraal. Hoe dragen wij, als bewoners en gebruikers, bij aan de ontwikkeling van onze stad? 

Lees verder
Nieuws wo 2 nov

Geef je theaterkaart cadeau!

Vanaf 1 november kan jij je theaterkaart feestelijk laten inpakken door Theater Zuidplein. 

Lees verder
Nieuws do 20 okt

Gloednieuwe voorstelling van Lab-Z maker Amro Kasr

Vol trots presenteren wij de nieuwe Lab-Z productie: De radicalisering van een glazenwasser. Gemaakt en gespeeld door theatermaker Amro Kasr en geregisseerd door Yahya Gaier. 

Lees verder
Nieuws ma 19 sep

Theater Zuidplein licht uit tijdens Black Achievement Month

Elk jaar zet Stichting Black Achievement Month, in oktober, ondernemers, theatermakers, artiesten en verhalen met Afrikaanse roots in de schijnwerpers. Wij lichten die maand ook een deel van onze programma uit. 

Lees verder
Nieuws vr 16 sep

Rajiv Bhagwanbali wint de Doro Siepelprijs 2022

Tijdens de cultuur- en festivalborrel van Rotterdam Festivals reikte wethouder Said Kasmi op 13 september de Doro Siepelprijs uit aan Rajiv Bhagwanbali. De prijs is een onderscheiding voor een Rotterdamse persoon of culturele organisatie die zich inspant voor het aantrekken van nieuw publiek.  

Lees verder
Nieuws di 6 sep

Burendag met muziek, gratis workshops en nog veel meer!

Een terugblik op onze Burendag! Met een uniek programma voor jong én oud, uit de buurt en ver daarbuiten. Een dag van gezellig samenkomen met onze buren en met jou! 

Lees verder
Nieuws vr 1 jul

PROGRAMMA 2022-2023 NU ONLINE. BOEK SNEL JE KAARTEN!

Wij trappen ons nieuwe theaterseizoen af! Met veel plezier maken we ons programma voor 2022-2023 bekend. 

Lees verder