Theater Zuidplein

Nieuws

Nieuws do 25 mei

Vier de Zomer op Zuid!

Van juni tot en met september staat Rotterdam Zuid in de spotlights. Die maanden zet Rotterdam ons stadsdeel centraal in het gezamenlijke programma Zomer op Zuid.

Lees verder
Nieuws di 9 mei

Nieuwe merkidentiteit voor Theater Zuidplein!

Het Rotterdamse bureau CNNCT – Inclusive Brands bezorgde voor een volledig nieuwe merkidentiteit.

Lees verder
Nieuws ma 1 mei

Vrijheid in Theater Zuidplein

Op 4 mei zijn wij gestart wij met een nieuwe programmalijn rondom vrijheid en dekolonisatie. Praat mee en verdiep je in verschillende opvattingen over vrijheid.

Lees verder
Nieuws vr 21 apr

Soulfood Iftar in Theater Zuidplein

Op zaterdag 8 april vond in Theater Zuidplein de Soulfood Iftar plaats. Het was een avond vol smakelijke hoogtepunten en inspirerende verhalen die in het teken stonden van de Ramadan. 

Lees verder
Nieuws do 6 apr

Kaartverkoop O. gestart!

Binnenkort is Theater Zuidplein weer één van de hosts van hét festival voor opera, muziek en theater: O. Van 17 t/m 27 mei 2023 gaat Rotterdam genieten van de juiste mix van opera in combinatie met andere kunstvormen. Gemaakt voor iedereen. 

Lees verder
Nieuws do 23 mrt

Ontdek kunst van wereldformaat tijdens ICAF 2023

Van 27 maart t/m 2 april 2023 strijkt de 9e editie van het ICAF (International Community Arts Festival) neer in Rotterdam. Een week vol theater, dans, muziek, film en beeldende kunst op vijf verschillende locaties. Bekijk snel ons volledige ICAF programma en kies je snel favorieten.

Lees verder
Nieuws do 9 mrt

Theater Na de dam

Houd jij van de spotlights en durf je op het podium te staan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Samen met jou willen wij vanuit Theater Zuidplein een unieke voorstelling maken met het thema: het vieren van vrijheid.

Lees verder
Nieuws wo 8 mrt

Internationale vrouwendag in Theater Zuidplein

Vandaag, woensdag 8 maart, staat de vrouw centraal bij Theater Zuidplein. Het is namelijk internationale vrouwendag. Ons theater is helemaal overgenomen door Women Connected. Wij verwachten heel veel gezelligheid, want de voorstelling is stijf uitverkocht. 

Lees verder
Nieuws do 2 feb

De eerste editie van de Het-Is-Net-Werk-Borrel

We blikken terug op de netwerk borrel van Lab-Z. De eerste editie van de Het-Is-Net-Werk-Borrel was op vrijdag 27 januari in Theater Zuidplein.

Lees verder