Theater Zuidplein

Pasar Buku X Indo Zijn

Indo Zijn
za 20 jul 13:00
za 20 jul
13:00
  • za 20 jul
    13:00
    Theaterstraat

Een boekenmarkt met boeken uit en over Azië. Van kinderboeken tot kookboeken en romans. Er is voor ieder wat wils. Kom langs en laat je verrassen!

Deze markt is speciaal voor boeken uit en over Azië, met een focus op voormalig Nederlands-Indië, Indonesië en de Molukken. Er zullen verschillende auteurs en chefs hun boeken promoten en stukjes eruit voorlezen. Voor de kinderen is er een gezellige hoek ingericht waar ze kunnen knutselen en tekenen. Dit is de eerste editie, dus het wordt lekker klein en knus. En natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes! 

Stichting Indo Zijn
Jong en oud kijken verschillend aan tegen het verleden, daarom wil Stichting Indo Zijn het gesprek tussen generaties faciliteren. Zo wordt niet alleen de geschiedenis doorgegeven, maar kunnen we ook van elkaar leren. Initiator Joyce de Vries, oprichter van Indos.shop, benadrukt het belang van het levend houden van het verhaal van onze voorouders en het doorgeven ervan aan de volgende generatie. Door het organiseren van de Kumpulan hoopt ze Indo's die met vragen zitten een startpunt te bieden voor hun zoektocht naar hun Indo identiteit.

Meer informatie over Stichting Indo Zijn