Theater Zuidplein

Metropolis Festival en Theater Zuidplein slaan handen ineen

do 27 mei

Zet je schrap voor een speciale online editie van het festival dat live vanuit Theater Zuidplein gestreamd wordt. Volop live muziek en interviews met toffe Rotterdamse artiesten. Dit wil je gewoon niet missen!

Op zondag 4 juli 2021  slaan Metropolis Festival en Theater Zuidplein de handen ineen voor een te gek online event. Het festival zou normaal gesproken live plaatsvinden in het Zuiderpark, maar ook dit jaar heeft corona daar een stokje voor gestoken. Einde verhaal? Zeker niet…als het in een fysieke vorm niet kan, dan maar online! Zet je schrap voor een speciale online editie van het festival dat live vanuit Theater Zuidplein gestreamd wordt. Volop live muziek en interviews met toffe Rotterdamse artiesten. Dit wil je gewoon niet missen!

Rotterdamse artiesten in de spotlight
In deze editie worden zowel gevestigde als opkomende Rotterdamse artiesten in de spotlight gezet. In een talkshow-achtige setting worden ze geïnterviewd, hierbij krijg jij als online kijker ook de kans om vragen te stellen. En natuurlijk is er volop live muziek. Welke artiesten je ziet tijdens deze online editie van Metropolis Festival maken we snel bekend. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

Metropolis Festival
Het Metropolis Festival laat al sinds 1988 een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het eendaagse festival biedt een podium aan talentvolle bands en acts, die op het punt van doorbreken staan. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie.