Theater Zuidplein

Samenwerking met Codarts met vier jaar verlengd

di 13 feb


In het weekend van 1 en 2 maart staan de studenten van Codarts Circus Arts in de Grote Zaal voor hun langverwachte eindvoorstelling. Dit spektakel markeert niet alleen de afsluiting van de lange trainingsperiode van de studenten, maar ook de eerste keer dat wij met de laatste toevoegingen aan de Grote Zaal kunnen schitteren in circustechniek. Daarnaast speelt op 10 en 11 april de moderne vertaling van de klassieker 'Romeo en Julia', gemaakt door studenten van de opleiding Docent Muziek van Codarts.

De samenwerking tussen Theater Zuidplein en Codarts is sinds dit jaar versterkt door een vernieuwde overeenkomst voor de komende vier jaar. Dit partnerschap is samengekomen door dezelfde kijk op het bevorderen van en ontwikkelen in kunst en cultuur in Rotterdam en ver daarbuiten. 

De samenwerking met Codarts is voor Theater Zuidplein een verrijking van ons culturele aanbod. We zijn trots om niet alleen de Codarts Circus Academie te verwelkomen, maar ook om het podium te bieden aan creatieve uitingen zoals deze unieke versie van 'Romeo en Julia'.

Mis deze bijzondere voorstellingen niet en reserveer nu je kaarten voor zowel de Codarts Circus Academie als 'Romeo en Julia'. Laat je meevoeren door passie, drama en de creatieve expressie van de nieuwe generatie. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen!