Theater Zuidplein
Willem Schalekamp

Prentenboekjesfestival: Dieren in de tuin

do 15 feb

Op woensdag 21 februari is het prentenboekjesfestival met het thema: Dieren in de tuin. Er zijn drie beestachtig leuke voorstellingen, ieder gebaseerd op een bekend prentenboekje. Van kleurrijke karakters tot spannende verhalen, de kinderen gaan mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis.

 

Coco kan het! (2+): Gebaseerd op het populaire boek van Loes Riphagen, dit is een vrolijke peuterdansvoorstelling, waarbij kinderen het gevoel krijgen dat ze zelf de hoofdrolspeler Coco zijn. Het gaat over moed, aanmoediging en samen sterk staan.

Egalus (4+)(Kinderboekenweek 2022): In dit verhaal over de Sjeestijd leren kinderen spelenderwijs over bewustwording en verantwoordelijkheid. Egalus staat stil in de drukte van het leven en laat zien hoe je eigen acties het milieu kunnen helpen.

Dikkie Dik & ik (2+): Een grappige show voor peuters waarin de avonturen van Dikkie Dik tot leven komen. Met video's en projecties, mime en slapstick nemen twee acteurs de kinderen mee in de wereld van Dikkie Dik waar ze kunnen ervaren hoe het is om een grote oranje kater te zijn.

Peuterspeeltuin in de Foyer
Na de voorstellingen houdt de pret niet op! De foyer wordt deze dag omgetoverd tot een peuterspeeltuin.. Het is een geweldige kans voor peuters en kleuters om te spelen en nieuwe vriendjes te maken, terwijl ouders kunnen genieten van de gezellige sfeer.

Een theaterochtend voor Iedereen
Het Prentenboekjesfestival in Theater Zuidplein belooft niet alleen plezier, maar ook een ochtend waar ouders samen met hun kleintjes kunnen genieten. Het is een gelegenheid om op een jonge leeftijd de liefde voor verhalen en theater bij kinderen te laten groeien. Ouders kunnen samen met hun kleintjes genieten van deze bijzondere theaterervaring.

Zet woensdag 21 februari in je agenda en duik samen met je kleintjes in de leuke wereld van het Prentenboekjesfestival in Theater Zuidplein! Een ochtend vol lachen, spelen en ontdekken staat op het programma, waardoor het een onvergetelijk familie-uitje wordt.