Theater Zuidplein

FLOW bestaat 9 jaar!

wo 21 feb

Onze huispartner FLOW is 9 jaar oud. Daarom vindt op zaterdag 24 februari het FLOW indoor-gala plaats. Tijdens deze avond kan je een mix van theater, spoken word, comedy en live muziek verwachten. Natuurlijk verpakt in een feestelijk jasje, want er valt iets te vieren!

Het gala heeft optredens van onder andere Y.M.P met de voorstelling 'Renaissance E X'. 
Y.M.P won in februari de Paul-Nijgh penning, de penning uitgereikt om in tijden van polarisatie voor verbinding te zorgen. 

Kenny Gomes laat een vernieuwde versie van zijn show 'Ontketend' zien. Met The Hybrid Orchestra, Kim-Petit en Ruhwel is het genieten van muziek-performance en 
Sherita Jansen en Dina Sobi geven een kijkje in hun leven met hun comedy voorstelling.

Een ander hoogtepunt van de avond is de EP-release van Be Romy. Met 10 jaar Spoken Word op zijn teller belooft Be Romy het publiek te betoveren met zijn woordkunstenaarsschap. Het is een viering van zijn bijdrage aan het creatieve landschap van FLOW. Spreken is zilver, schrijven platina, met 10 jaren Spoken Word op zijn teller, is Be Romy meer dan goud waard.

Kortom: genoeg reden om langs te komen voor een viering voor iedereen. Als blijk van waardering voor de eerste 50 gasten, wacht er een exclusieve goodiebag op jullie. Haal je kaarten dus snel!