Theater Zuidplein

Nieuwe website online!

ma 7 mrt

Met grote trots presenteren wij aan jullie de nieuwe website van Theater Zuidplein! Een complete transformatie waarbij zowel de functionaliteiten als het uiterlijk flink zijn verbeterd. We nemen jullie met veel plezier mee in alle vernieuwingen en zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie mening. 

Van een gewone website naar een contentplatform
Met onze nieuwe website nemen we jullie mee op reis in de wereld van Theater Zuidplein. Ervaar online wat er allemaal live is te beleven in het theater. Een bruisende plek van inspiratie en ontmoeting. Een plek waar verschillende mensen en culturen samen komen. Verhalen op en buiten het podium worden verteld en ervaringen worden gedeeld. Laat je inspireren door onze diverse voorstellingen en activiteiten. Maar ook door de verhalen van onze makers, partners, medewerkers, vrijwilligers, vrienden en natuurlijk onze bezoekers. Voor en achter de schermen. Kortom, ervaar online Theater Zuidplein als nooit tevoren.  

Anders, maar vertrouwd
We hebben ons best gedaan om een nieuwe website te ontwikkelen die zoveel mogelijk past bij de wensen van onze bezoekers. De nieuwe website is dynamischer, gebruiksvriendelijker en voldoet aan de huidige standaarden. Door de frissere look en feel is de site overzichtelijker geworden. Foto’s en video hebben een centrale positie. Het nieuwe design geeft ons de mogelijkheid om content beter tot zijn recht te laten komen.

Nieuwe functionaliteiten
Op de nieuwe website is navigeren tussen voorstellingen veel simpeler geworden. Bovendien kun je door de uitgebreide filteroptie voorstellingen filteren op basis van datum, genres, thema’s en meer. Een andere mooie toevoeging is de mogelijkheid om gemakkelijk een eigen account aan te maken. Je hoeft je gegevens maar één keer in te vullen.  Bij het volgende bezoek is een emailadres voldoende om je te kunnen herkennen. Aan een eigen account hangen een aantal voordelen:

  •      Je kunt gemakkelijk voorstellingen toevoegen aan je wensenlijstje en deze beheren;
  •      Je kunt je bezoekgeschiedenis inzien;
  •      Je kunt je tegoedbonnen inzien;
  •      Je kunt de contactvoorkeuren aangeven en beheren;
  •      Je kunt je gegevens gemakkelijk wijzigen.

We zijn benieuwd naar je mening
We zijn met de nieuwe website helemaal klaar voor de toekomst. Natuurlijk blijven we er continue aan werken.  We zijn erg tevreden met het resultaat en we hopen dat je dat ook bent. We horen graag wat je van onze nieuwe website vindt. Jouw mening is voor ons belangrijk. Feedback kun je mailen naar tz@theaterzuidplein.nl